Referenties

Omdat ik ben geboren in de sfeervolle binnenstad van Harderwijk zocht ik ter vervanging van mijn woning aan de Doelenstraat een andere leukere woning in de omgeving. Na de eerste bezichtiging van mijn huidige woning aan de Friesegracht zocht ik deskundige begeleiding voor aankoop van deze woning. Ondanks de informatie in de verkoopbrochure en de huidige meldingsplicht van verkopers van woningen in het algemeen, is het toch belangrijk om met een – niet emotioneel – betrokken persoon het verdere aankooptraject te doorlopen. Waarbij de onderzoeksplicht van de koper ook van belang is.
Doordat ik reeds jarenlang naar tevredenheid geadviseerd wordt door het team van Nijeborgh was het voor mij een logische stap voor de aankoopbegeleiding gebruik te maken van de expertise van Caroline Bosschart van Nijeborgh Makelaardij.
Samen hebben wij de woning nogmaals bezocht waarbij nauwkeurig onderzoek is gedaan naar o.a. kadastrale gegevens, bestemmingsplan en milieu. Door gebruik te maken van een makelaar die tevens werkzaam is als taxateur wordt kritisch gekeken naar de bouwkundige staat van de woning en de waarde. Tevens hebben wij uitvoerig gesproken over de beleving voor mij persoonlijk van het wonen op deze plek en hebben wij besproken op welke kosten ik op korte termijn en op lange termijn moest rekenen.
Caroline heeft voor mij de onderhandeling gevoerd over de koopsom en overige bepalingen, het is zeker rustgevend om als potentiële koper “buiten schot” te kunnen blijven en te weten dat er professioneel met deze toch altijd weer moeilijke beslissing wordt omgegaan. Door kennis van zaken kan door een aankoopmakelaar scherp worden onderhandeld, zonder dat emotie daarbij de boventoon gaat voeren.
De aankoop is voor mij naar tevredenheid afgehandeld en ik wil dan ook de diensten van Nijeborgh Makelaardij van harte aanbevelen.

Wim Stoorvogel
 

Neem contact op