Over ons

Nijeborgh Makelaardij is gevestigd in Harderwijk, onze dienstverlening strekt zich regionaal uit.

Wij zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woningen in alle prijsklassen. Vanzelfsprekend voldoen wij aan de hoogste vakbekwaamheidseisen en zijn wij volledig gecertificeerd als register-makelaar/taxateur en ingeschreven bij Stichting Vastgoedcert en het NRVT Nederlands Register Vastgoed Taxateurs.

Ons lidmaatschap van Vastgoedpro geeft u daarbij voor u een extra garantie, VastgoedPRO is de enige beroepsvereniging van makelaars, taxateurs en andere vastgoed professionals in Nederland. Kwaliteitsbewaking en deskundigheidsbevordering staan hoog in het vaandel.

Het team van Nijeborgh bestaat uit actieve en betrokken mensen die grote waarde hechten aan een persoonlijke benadering en die de tijd nemen voor u en uw woning. Nijeborgh Makelaardij biedt de volgende diensten: taxeren en aan- en verkoopbegeleiding, door de samenwerking in huis met Nijeborgh Financiele Diensten en Nijeborgh Verzekeringen is tevens expertise op het gebied van hypotheken en verzekeringen aanwezig.

Ons kantoor is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Bezichtigingen zijn tevens mogelijk in de avonduren en in het weekend, bel ons voor een afspraak. Buiten kantooruren zijn wij te bereiken op: 0610631810. Graag tot ziens op een tijdstip dat het u schikt!

 

Neem contact op