Beschrijving

In het buitengebied van Ermelo, tussen bossen, heide en landerijen, vindt u aan de Bulderweg 3-2 (ingang Ruigehoekweg) het kleinschalige recreatiepark “de Telgt” met 12 woningen.

Hierop staat een prettig en rustig gelegen vrijstaande, stenen en volledig geïsoleerde recreatiewoning, besloten ligging door een coniferen haag aan de voorzijde en een groene en natuurlijke omlijsting van achter- en zijtuin.
De woning ligt net buiten de bebouwde kom van Ermelo waardoor al de voorzieningen die het dorp te bieden heeft op korte (fiets)afstand bereikbaar zijn. In de naastgelegen woonwijk Ermelo-west is een supermarkt aanwezig voor de dagelijkse boodschappen. Het NS treinstation en het gezellige centrum van Ermelo zijn al te vinden op 3 km afstand, met diverse leuke winkels, restaurants en terrassen.
Ermelo is een dorp gelegen op de Veluwe. 
Ook aantrekkelijk zijn het strand/jachthavengebied met heerlijke terrassen, pitch en putt, bowlingbanen en de afslag A28 op slechts 5 kilometer afstand. 
Vanuit huis fietst of loopt u eindeloze natuurgebieden in (met bos-, zandverstuivingen en heide), watersport en strand (de Randmeren met strand Horst en strand Nulde).
Het naastgelegen Harderwijk is ook zeker aanbevelingswaardig; in dit bruisende stadje met boulevard en historisch stadscentrum is het altijd gezellig.

Deze goed gebouwde stenen recreatiebungalow staat op een ruime kavel (510 m2) erfpacht grond (contract tot 2088!), het heeft een mooie tuin met volop privacy en een gunstige zonligging. De woning is goed onderhouden aan de binnen- en buitenkant (recentelijk onderhouden) en een in 2008 vernieuwde Bosch cv-ketel (onderhoud middels jaarcontract). U kunt de woning direct betrekken en nog dit najaar genieten van de mooie Veluwe. Jaarlijkse kosten erfpachtcanon op basis van indexatie: € 1.620,00 in 2018, inclusief parkonderhoud. Kosten voor erfpacht zijn aftrekbaar van de belasting!
Voor of naast de woning kunt u uw auto parkeren. Voor uw bezoekers is parkeergelegenheid bij de entree van het park, op een minuut lopen van de woning.
De indeling: overdekte entree voorzijde, vanuit de hal komt u met een vlizotrap op de deels bevloerde zolder (handig als opslagruimte te gebruiken). 
Links vindt u een nette betegelde badkamer in lichte kleurstelling, voorzien van douche, toilet en wastafel; eveneens aan de linkerzijde vindt u 2 slaapkamers; rechts van de entree bevindt zich de lichte woonkamer met plavuizen vloer, vloerverwarming en een brede schuifpui, tevens ramen in de zijgevel, open keuken met 4 pits gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. 
Naast de entree bevindt zich de inpandige berging met cv-combiketel en aansluiting wasmachine. 
De woning is geheel geïsoleerd, voorzien van dubbele beglazing en vloerverwarming. 
De glazen schuifpui van de woonkamer komt uit op het terras aan de achterzijde, waar u tot en met de avond van de zon kunt genieten.  
In de tuin bevindt zich een houten tuinhuis voor het stallen van bijvoorbeeld uw fietsen en tuingereedschap.

De woning heeft een gebruiksoppervlak wonen van 50 m2, daarnaast is er een bergzolder boven de gehele woning met een vloeroppervlak van ca. 47 m2, een aangebouwde berging van 3 m2 bij de entree en een houten tuinhuis van 7 m2.

Dit is een verzorgde woning met een vrij gelegen, heerlijke tuin in een prachtige omgeving. 
U mag deze woning uitbouwen, bebouwing 75 m2 inclusief vrijstaande berging is toegestaan conform het bestemmingsplan. Kortom een ideale locatie om te verblijven!

Tip: bekijk de videopresentatie voor meer informatie over de indeling van het huis, de parkomgeving en Ermelo. Bij de plattegronden is een extra plattegrond gevoegd van de omliggende tuin.

Maak een afspraak met ons kantoor voor een bezichtiging van dit mooie plekje! Neem contact op met Nijeborgh Makelaardij. Bezichtigingen zijn ook mogelijk buiten de reguliere kantoortijden.

Kenmerken